Перед Вами Инструкция — VC-702. Вы можете ознакомиться и скачать данное руководство по эксплуатации бесплатно.
Инструкция по применению на русском языке, предложенная производителем, позволяет
правильно использовать Вашу бытовую технику и электронику.
-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
Bosch
HSLP451UC
For help and assistance with Bosch accessories please visit: www.bosch-eshop.com/eshop/bosch/us or call 1-800-944-2904 Mon-Fri 5am to 6pm PST Sat 6am to 3pm PSTNotes: All height, width and depth dimensions are shown in inches. Please refer to installation instructions prior to making cutout. BSH reserves the absolute …
HSLP451UC Convection Oven, 3
-
Euro-Pro
BRAVETTI PLATINUM PRO TO292H
EURO-PRO Operating LLC94 Main Mill Street, Door 16Plattsburgh, NY 12901Tel. : 1 (800) 798-7398OWNER’S MANUALModel TO292H120V., 60Hz., 1700 WattsCONVECTION OVEN WITH DOUBLE BURNERONE (1) YEAR LIMITED WARRANTYEURO-PRO Operating LLC warrants this product to be free from defects in material andworkmanship for a period o …
BRAVETTI PLATINUM PRO TO292H Convection Oven, 6
-
Cadco
OV-350
Cadco Ltd.Commercial Convection& Finishing OvenUse & Care ManualModel OV-350CLEANING & MAINTENANCE INSTRUCTIONS1. ALWAYS UNPLUG UNIT BEFORE CLEANING.2. The interior of the oven can be cleaned easily. Use mild detergents. DONOT USE ANY ABRASIVE PRODUCTS.3. The outer sides of the oven are stainless steel and …
OV-350 Oven, 2
-
Cleveland
Convotherm Combination Oven-Steamer Electric 10.10
Service & Parts ManualConvotherm Combination Oven-Steamer MODELS: Electric 10.10 and 6.20OEB-10.10OES-10.10OEB-6.20OES-6.2007061333 East 179th St., Cleveland, Ohio, U.S.A. 44110Phone: (216) 481-4900 Fax: (216) 481-3782Visit our web site at www.clevelandrange.comEnodisby …
Convotherm Combination Oven-Steamer Electric 10.10 Convection Oven, 98
Recommended Documentation:
Главная
»
Инструкции
»
Viconte
»
Гриль
»
Viconte vc-702
На этой странице представлен список инструкций, включающий в себя руководство пользователя, сервисную инструкцию, инструкцию по установке, а также по эксплуатации и ремонту для Viconte vc-702 на различных языках. Выберите нужный тип инструкции и язык, на котором Вам удобнее будет ее читать и нажимайте кнопку «Скачать инструкцию».
Руководство пользователя Viconte vc-702
Руководство пользователя Viconte vc-702
Языки: Русский, Английский |
- Home
- Brands
- Viconte Manuals
- Convection Oven
- VC-702
Related Devices:
|
Types of Manuals:
The main types of Viconte VC-702 instructions:
- User guide — rules of useing and characteristics
- Service manual — repair, diagnostics, maintenance
- Operation manual — description of the main functions of equipment
Convection Oven User Guides by Viconte:
Similar to Viconte VC-702 Manuals, User Guides and Instructions:
-
Thermador MES301HS
…
MES301HS Oven, 2
-
Vulcan-Hart VC5G
EXTENDED SHUTDOWN & RESTART OF YOUR VULCAN COOKING EQUIPMENTFollowing you will find instructions on how to shut down your Vulcan cooking equipment for an extended period, and how to safely restart equipment aer idle.Always refer to the procedures as instructed in the Installation & Operation manual for your …
VC5G Convection Oven, 2
-
Alto-Shaam 2-ASC-2E/STK
W164 N9221 Water Street • P.O. Box 450 • Menomonee Falls, Wisconsin 53052-0450 • U.S.A.PHONE: 262.251.3800 800.558.8744 U.S.A./CANADA FAX: 262.251.7067 800.329.8744 U.S.A. ONLYwww.alto-shaam.comD U E T O O N G O I N G P R O D U C T I M P R O V E M E N T , S P E C I F I C AT I O N S A R E S U B J E C T T O C H A N …
2-ASC-2E/STK Convection Oven, 2
-
Sharp SWA3052DS
E130″ Single and Double Wall OvenModels: SWA3052DS, SWB3052DSINSTALLATION INSTRUCTIONSYOUR SAFETY AND THE SAFETY OF OTHERS ARE VERY IMPORTANT.We have provided many important safety messages in this manual and on your appliance. Always read and obey all safety messages.This is the safety alert symbol.This symbol al …
SWA3052DS Oven, 8
Download or browse on-line these Instruction Manual for Viconte VC-702 Convection Oven.
Summary of Contents:
[Page 1] Viconte VC-702 CONVECTION OVEN Instruction manual КОНВЕКЦИОННАЯ ПЕЧЬ Руководство по эксплуатации VC-702 |
[Page 2] Viconte VC-702 2 3 DESCRIPTION 1. Time 9. The lid (motor unit) 2. Temperature 10. Power safety handle 3. Order 11. Glass bowl 4. Cook time 12. Cool touch handle 5. Conrm/start 13. Fryingpan 6. Pause/Clear 14. Dualrack 7. Up… |
[Page 3] Viconte VC-702 2 3 ROAST RACK Roastrackiscomposedofadualrack(canbeusedasalowrackorahighrack),abracketwitheyeletanda bracketwithouteyelet.Forroastingthechickenvertically… |
[Page 4] Viconte VC-702 4 5 • Meatandpoultryturnoutbrownandcrisponallsides,moistandjuicyontheinside. • Slicedpotatoescanbe»air-fried»withasmallamountofoilandwillturn… |
[Page 5] Viconte VC-702 4 5 CARE AND CLEANING NOTE:Neverimmersethelid(motorunit)inwaterorotherliquids. • Unplugtheconvectionovenandletitcool. • Wipelidandfanhousingusingadishclothor�… |
[Page 6] Viconte VC-702 6 7 residueaftercookingwillbeeveneasier. • ADAPTINGRECIPES Asaruleofthumb,whenusingrecipesintendedforovens,temperatureswillremainthesamebutcookingtimeswillbele… |
[Page 7] Viconte VC-702 6 7 • Sliceafreshlybakedloafofbreadordinnerrollsintoabasketlinedwithcolorfulnapkins.Servewithbutterormargarine, softenedandmixedwithgratedcheese,garlicsalt�… |
[Page 8] Viconte VC-702 8 9 QUICK REFERENCE GUIDE MEAT AND FISH COOKING TIME TEMPERATURE COOKING AND SERVING TIPS Beef rid roast Boneless With bone Meat loaf (2 pound) Hamburgers 4 burgers Hot dogs Rib eye or strip steak Grilled shrimp Lobster tails Pork loin roast Pork … |
[Page 9] Viconte VC-702 8 9 POULTRY COOKING TIME TEMPERATURE COOKING AND SERVING TIPS Chicken (3 ½ pound) Quartered 25 minutes 2400°C (3500°F) Lower rack. Brush with sauce, if desired, in least 10 minutes Halved 35 minutes 2400°C (3500°F) Whole 15 minutes per pound 2… |
[Page 10] Viconte VC-702 10 11 RECIPES APPETIZERS • Theconvectionovenmakesentertainingeveneasier.Mostfrozenappetizerscanbeservedwithin4to8minutesafterremoving themfromthefreezer.Youcanalso�… |
[Page 11] Viconte VC-702 10 11 Makes4servings Cookingtime:6minutes 1loafofFrenchorItalianbread ½cupbutter,roomtemperature 2tablespoonsgratedparmesancheese 2clovesgarlic,peeledandminced Salt… |
[Page 12] Viconte VC-702 12 13 MEATS, FISH AND POULTRY • Theconvectionovenistheperfectovenforcookingallyourmeat,poultryandsh.Itsfanforceshotairtocirculatedownthe sideofthemeat,then�… |
[Page 13] Viconte VC-702 12 13 Chicken(approx.4pounds),quartered Marinade: 1tablespoonvegetableoil ½teaspoonchilipowder 1smallonion,peeledandnelychopped 2clovesgarlic,peeledandminced 2 tablespoons soy sauce … |
[Page 14] Viconte VC-702 14 15 TurkeyStufng: 4 cups bread cubes or soft bread crumbs 2 cups chopped celery 1 cup chopped onion ½cupmargarine(1stick) 1 teaspoon thyme 1teaspoonmarjoram ½cupturkeystock,chickenstockorwater,sal… |
[Page 15] Viconte VC-702 14 15 Makes4servings Cookingtime:Rare:8-10minutes,Medium:12minutes,WellDone:14minutes 4letmignons.cut1inchthick 1tablespoonvegetableoil Salt and pepper to taste STEP ONE �… |
[Page 16] Viconte VC-702 16 17 Cookingtime:Rare:1hourand40minutes,Medium:1hourand50minutes,Welldone:2hours 4-poundbonelessribroast,tied Salt and pepper STEP ONE • Rub roast well with salt and pepper. ST… |
[Page 17] Viconte VC-702 16 17 • Placewirerackintoglassbowlofovenandpreheatasdirected.Placethefoilpackagedirectlyontherackandcookfor10 minutes at 260 0 . Reduce heat to 165 0 Candcookfor�… |
[Page 18] Viconte VC-702 18 19 STEP FIVE • Sliceporkinto¼inchslices.Overlapslicesonservingplatter.Spoononwarmsauce. ALLAMERICANMEATLOAF ! Remember to preheat the convection oven to 250 0 C for 6 minutes before follow… |
[Page 19] Viconte VC-702 18 19 1smallonion,peeledandnelychopped 2clovesgarlic,peeledandminced Pepper to taste STEP ONE • Cut spareribs into 2-inch pieces. STEP TWO • Preparemarinade:Inaglassbakingdishcomb… |
[Page 20] Viconte VC-702 20 21 STEP ONE • Placewirerackintoglassbowlofoven.Layoutthe8stripsofbaconontherack.Bakefor4minutes,thensetintheelevated rack.Placetheeggs(stillin�… |
[Page 21] Viconte VC-702 20 21 • Preparemarinadebycombiningonion,sesameoil,whitewine,lemonjuice,garlicandhoisinsauceinamixingbowl.Add shrimp,tossandrefrigerateforanhour. STEP TWO • Place… |
[Page 22] Viconte VC-702 22 23 ¼ cup soy sauce 2tablespoonsfreshlemonjuice 6greenonions,trimmedandthinlysliced,includinggreentops 2tablespoonsvegetableoil STEP ONE • Preparemarinade:combinesoysauce,lemon… |
[Page 23] Viconte VC-702 22 23 4teaspoonsbutterormargarine,roomtemperature Garlic salt to taste Black pepper to taste STEP ONE • Drypotatoeswithpapertowel.Pierceskinseveraltimeswithafork.Rubskinofeachpot… |
[Page 24] Viconte VC-702 24 25 TIP:Thisdishcanbemadeinadvanceandheatedatthelastminute.Extendcookingtimeto25minutes. ROASTEDVEGETABLES ! Remember to preheat the convection oven to 250 0 C for 6 minutes before follo… |
[Page 25] Viconte VC-702 24 25 minutes. TIP:Forlargepotatoes,halveorquarterthembeforeroasting. STEAMEDVEGETABLES ! Remember to preheat the convection oven to 250 0 C for 6 minutes before following recipe cooking temperature. • Cleanand… |
[Page 26] Viconte VC-702 26 27 HEARTYWHOLEWHEATBREAD ! Remember to preheat the convection oven to 250 0 C for 6 minutes before following recipe cooking temperature. Makes6littleloaves,5¾х8¼inches Bakingtime:20minutes 3c… |
[Page 27] Viconte VC-702 26 27 STEP TWO • Inalargebowl,combine5½cupsofourandthetablespoonofsalt.Pourtheyeastmixtureintotheourmixtureand,using yourhands,combinetoformdough.�… |
[Page 28] Viconte VC-702 28 29 STEP ONE • Inalargemixerbowlcombinedryingredients,exceptthenuts.Addtheoil,applesauce,orangejuice,rindandeggs.Beaton lowspeedjustuntilcombined.Stirinch… |
[Page 29] Viconte VC-702 28 29 STEP ONE • Sprinkleyeastoverwarmwaterinalargebowl;stiruntildissolved.Addsugarsalt,margarine,eggand1½cupsour.Beat with wooden spoon until smooth. STEP TWO • Grad… |
[Page 30] Viconte VC-702 30 31 APPLE-ALMONDPUDDING ! Remember to preheat the convection oven to 250 0 C for 6 minutes before following recipe cooking temperature. Makes6servings Bakingtime:35minutes 2poundsofapples(approx.6medium-size… |
[Page 31] Viconte VC-702 30 31 STEP ONE • Removecoresfromapples.Usingthetipofasharpknife,scoretheskinaroundthemiddleofeachapple.Standapplesupin anoven-proofcasserole. STEP TWO • Ina�… |
[Page 32] Viconte VC-702 32 33 JAMAICANBANANASFOSTER ! Remember to preheat the convection oven to 250 0 C for 6 minutes before following recipe cooking temperature. Makes4serving Bakingtime:20minutes 4rmbananas,halvedlengthwise ¼�… |
[Page 33] Viconte VC-702 32 33 STEP ONE • Inalargemixerbowl,combinedryingredients.Addegg,milk,oilandvanillaandbeatonmediumspeedfor2minutes.Stir inboilingwater.Pourintogreased8х8i… |
[Page 34] Viconte VC-702 34 35 ОПИСАНИЕ 1. Индикатор 9. Основнойблок 2. Установкатемпературы 10. Ручкасзащитныммикровыключателем 3. Установка�… |
[Page 35] Viconte VC-702 34 35 РЕШЕТКАДЛЯЖАРКИ Состоит из решетки (может использоваться как нижняя, так и верхняя решетка), скобы с петлей�… |
[Page 36] Viconte VC-702 36 37 Другиепреимущества: • Мясоиптицапокрываютсяподжаристойхрустящейкорочкойсовсехсторон,оставаясьвнутримя�… |
[Page 37] Viconte VC-702 36 37 • Установитедиапазон температур,нажавна кнопкуУстановкитемпературы. Необходимоуказатьминимальную ипри по… |
[Page 38] Viconte VC-702 38 39 ПОЛЕЗНЫЕ СОВЕТЫ КУЛИНАРНЫЕСОВЕТЫ Чтобыпользоватьсявсемивозможностямиконвекционнойпечи,примитенесколькокулин… |
[Page 39] Viconte VC-702 38 39 признаксвежести.Чешуядолжна бытьблестящейи чистой,безслизи. Рыбадолжнабыть свежейнавид ипахнуть мор… |
[Page 40] Viconte VC-702 40 41 СПРАВКА ПО ПРИГОТОВЛЕНИЮ ПРОДУКТОВ МЯСО И РЫБА ВРЕМЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ТЕМПЕРАТУРА СОВЕТЫ Отбивная из говядины Без кости С костью Мясн… |
[Page 41] Viconte VC-702 40 41 ПТИЦА ВРЕМЯ ТЕМПЕРАТУРА СОВЕТЫ Цыпленок (1,4 кг) ¼ часть ½ часть Целиком Цыплячья грудка (без кости) Цыплячья грудка (с костью) Индейка (… |
[Page 42] Viconte VC-702 42 43 PEЦЕПТЫ ЗАКУСКИ • Сконвекционнойпечьюбольшинствозамороженныхзакусокбудетготовочерез4-8минутпослетого,как… |
[Page 43] Viconte VC-702 42 43 ЧЕСНОЧНЫЕТОСТЫ !Не забудьте про предварительный прогрев 4порции Времяприготовления:6минут 1французскаяилиитальянс… |
[Page 44] Viconte VC-702 44 45 ВТОРОЙ ЭТАП • Установитьвстекляннойкастрюлеприбораоберешетки.Слейтемаринадскрылышек.Разместитькрылышки… |
[Page 45] Viconte VC-702 44 45 ЦЫПЛЕНОК-ГРИЛЬПО-ВОСТОЧНОМУ !Не забудьте про предварительный прогрев 4порции Мариновать: какминимум1час Времяприготовл�… |
[Page 46] Viconte VC-702 46 47 0,25стаканарастительногомасла,растопленногосливочногомаслаилимаргарина Сольиперец(пожеланию) ПЕРВЫЙ ЭТАП •�… |
[Page 47] Viconte VC-702 46 47 ВТОРОЙ ЭТАП • Используйтеверхнююрешетку,так,чтобыфиленаходилосьвверхнейчастистекляннойкастрюлиприбора.П… |
[Page 48] Viconte VC-702 48 49 решетку.Установитетермостатна240 0 С,таймернавремя,указанноевыше.За4минутыдоготовностибургеров,положите… |
[Page 49] Viconte VC-702 48 49 ПЕРВЫЙ ЭТАП • В стеклянной посуде 9х13 дюймов (22х32 см) смешать ингредиенты маринада. Положить в маринад говядин… |
[Page 50] Viconte VC-702 50 51 ВТОРОЙ ЭТАП • Приготовить маринад: в большой стеклянной посуде смешать соус хойсинг, кисло-сладкий соус, имбирь,… |
[Page 51] Viconte VC-702 50 51 БАРБЕКЮИЗСВИНЫХРЕБРЫШЕК !Не забудьте про предварительный прогрев 2порции Мариновать:какминимум2часа Времяприготовл… |
[Page 52] Viconte VC-702 52 53 • Установитьвконвекционнойпечиверхнююрешетку.Положитьбараньюногупрямонарешетку.Установитьтермостат н… |
[Page 53] Viconte VC-702 52 53 Мариновать:1час Времяприготовления:10минут 1,5фунта(0,6кг)крупныхкреветок Маринад: 1небольшаялуковица,очищенная�… |
[Page 54] Viconte VC-702 54 55 ВТОРОЙ ЭТАП • Соединитьвместесначаладлинные,азатемкороткиеконцыфольги,получив»конверт». ТРЕТИЙ ЭТАП • У… |
[Page 55] Viconte VC-702 54 55 ПЕРВЫЙ ЭТАП • Нарезатькартофельсоломкойпо0,5дюйма(1,5см). ВТОРОЙ ЭТАП • Поставить в прибор решетку. Распределит�… |
[Page 56] Viconte VC-702 56 57 Сольиперецповкусу ПЕРВЫЙ ЭТАП • Разделатьцветнуюкапусту,сохранивсоцветияиудаливкочерыжку.Варитпятьмин… |
[Page 57] Viconte VC-702 56 57 ПРИМЕЧАНИЕ:Выможетежаритьовощиимясоодновременно.Можноположить ихнанижнююрешеткувместесмясом, аможн�… |
[Page 58] Viconte VC-702 58 59 КУКУРУЗНЫЙХЛЕБ“ЯНКИ” !Не забудьте про предварительный прогрев Однабуханкабелогохлеба Времяготовки:25минут 1стакан… |
[Page 59] Viconte VC-702 58 59 • Выложитьтестонапосыпаннуюмукойповерхность.Меситьвтечение3минут.Положитьтестовсмазаннуюмасломпос�… |
[Page 60] Viconte VC-702 60 61 • Установитьтермостатна175 0 С,таймерна20минут. • Хлебцысразужеснятьспротивеней.Остудить.Повторитьпр�… |
[Page 61] Viconte VC-702 60 61 ПЕРВЫЙ ЭТАП • Установитьвприборерешетку.Положитьзамороженнуюпиццунанижнююрешетку. • Поместитьнапиццув�… |
[Page 62] Viconte VC-702 62 63 ДЕСЕРТЫ • Конвекционнаяпечьпозволяетвамготовитьвашлюбимыйдесертвтожевремя,покаготовятсяосновныеблю… |
[Page 63] Viconte VC-702 62 63 Тертаяцедра1лимона 1большоеяйцо 0.25стаканарезаногоминдаля ПЕРВЫЙ ЭТАП • Очиститьипорезатьяблоки.Положитья�… |
[Page 64] Viconte VC-702 64 65 • Еслияблокиготовы,вилкавходитвнихсвободно.Подаватьпеченыеяблокиследуетсовзбитымкремомиливанильн�… |
[Page 65] Viconte VC-702 64 65 0,5стаканакоричневогосахара 1,5столовыхложкилимонногосока. 0,3стаканабанановоголикераилирома 0,25стаканаподог… |
[Page 66] Viconte VC-702 66 УСТРАНЕНИЕ ВОЗМОЖНЫХ НЕПОЛАДОК ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НЕПОЛАДКА УСТРАНЕНИЕ Приборневключается • Проверьтеподключение… |